top of page
Image de Al Elmes

EVENTS & INCENTIVES

Hieronder een greep uit de mogelijkheden, om je een idee te geven van de mogelijkheden voor jouw evenement.

Exclusief dineren in een kasteel

Als we evenement in een kasteel zeggen dan denk je meteen aan een idyllische omgeving, authentieke lounges, majestueuze kamers, adembenemende tuinen, uitgestrekte parken en diepe grachten. Wallonië heeft verschillende kastelen voor een bruiloft of een buitengewoon feest!

P1529+Feestzaal+2017.11.30.jpg
Juste un goût

Food Lovers Tours

Beleef een gastronomische wandeling als nooit tevoren. Kies uit tal van Food Lovers Tours in de mooiste streken van Wallonië. Elke route  biedt de leukste wandeltochten voor liefhebbers van lekker eten, plezier en lokale  producten, terwijl je kennis maakt met de sympathieke bevolking én de prachtige regio ontdekt.

Luchtballonvaart

Droom je ervan om de mooiste landschappen van Wallonië hoog in de lucht te ontdekken, de boomtoppen aan te raken, maar ook om zo dicht mogelijk bij de wolken te vliegen? Dan is een ballonvaart iets voor jou!

Autre2.jpg
Jour de la famille en plein air

Familyday

Een familiedag is de perfecte gelegenheid om je personeel te bedanken. Verwen je medewerkers  met een mooie dag van ontspanning, verwondering en plezier, vergezeld van een kwaliteitsmaaltijd. Dit is precies wat je in Wallonië vindt!

bottom of page