top of page

TEAM BUILDINGS

De bossen en grote valleien van Wallonië zijn wellicht de ideale plekken om een outdoor teambuilding te organiseren!

Hieronder heb je een idee met verschillende mogelijkheden:

©MartinDellicour_0Z9_0498.jpg

Bushcraft, Highland & Survival Games

De perfecte workshop als je op zoek bent naar een leuke en avontuurlijke dag met je team! Aan het einde van deze workshop zullen overlevingstechnieken in de wildernis geen geheimen meer voor je hebben.

 

DSC_9260.JPG

Klimmen in de bomen of de rotsen

Een boom of een rots bieden veel mogelijkheden voor spannende scenario's!

Avontuurlijk, leuk en toegankelijk voor iedereen. Begeleid door specialisten en aan de hand van professioneel materiaal beleef je een unieke ervaring in de bomen of op de rotsen.

2PK Rally experience 2.jpg

Vespa of 2PK Tour

 

Beleef samen met je team een heerlijk ontspannen dag op een trendy en coole Vespa of een authentieke "eend". Tijdens de route cruise je over de meest pittoreske weggetjes en rij je doorheen prachtige streken. Op iedere plek kunnen we halt houden voor een culinaire stop in een lekker restaurant, of een simpele picknick of om gewoon wat uit te rusten en te profiteren van het landschap. 

Packraft3.jpg

Kajak & Pack Rafting

 

Afdaling van een rivier per kajak of raft! Of het nu de Semois, de Lesse, de Ourthe of  de Viroin is, je geniet gegarandeerd van de adembenemende streek.

Je ontdekt er prachtige en authentieke Ardense landschappen en wordt één met de natuur rondom je.

nsplsh_4d775375584a4d59337163_mv2_d_6000_4000_s_4_2.webp

VTT & Segway

 

Op de fiets ontdekken we meer! Je kan natuurlijk al die mooie nieuwe plekken in je eentje gaan ontdekken, maar je zou zoveel missen!

Profiteer van een lokale gids die je op de fiets (elektrisch of klassiek) de mooiste hoekjes van de regio laat zien!

Page6Gin2.jpg

Proeverijen & Workshops

 

In Wallonië komen proeverijen en workshops tot leven te midden van een rijke culinaire traditie. Wijnliefhebbers kunnen genieten van de opkomende wijnindustrie van Wallonië door deel te nemen aan wijngaardbezoeken en proeverijen.

Page5Medicinal1_edited.jpg

Wild beauty

 

Ontdek wat onze planeet biedt aan geneeskrachtige planten en kruiden. 

Wild Beauty: maken van lichaamsverzorgende producten uit de natuur / Eten uit de natuur: info over eetbare planten en kruiden / EHBO uit de natuur: stel zelf je natuurlijke EHBO kit samen.

Turist Fotoğraf Çekme

Privébezoeken

 

Als je iets echt unieks wilt ervaren, kies dan voor een privétour.  Of het nu een kasteel, een dorp, een grot of een museum is, je ontdekt verborgen schatten, hoort verrassende verhalen en beleeft exclusieve momenten!

De meeste bezoeken kunnen gecombineerd worden met een workshop én degustatie gin/whisky/wijn/bier ter plaatse!

Scavenger Hunt Map_edited.jpg

City games, zoektochten, fun games

Probeer met je team van onderzoekers de voorgestelde puzzels op te lossen door middel van een spannend avontuur. Mogelijkheid om meerdere teams tegelijk te laten starten.

Het is aan jou om te kiezen tussen de stedelijke of de landelijke versie!

11062b_624e8e5697134546988d440adddeb83d_mv2_d_5472_3648_s_4_2.webp

Trekking / Bivak

In het gezelschap van een  gepassioneerde Ranger ontdek je de specifieke flora en fauna van onze regio. Je zal versteld staan van al het moois dat ons land te bieden heeft. Ervaar de magie van een overnachting in de diepe Waalse wouden waarbij je pas echt één wordt met de natuur! 

DSC_0500.JPG

Outdoor Cooking

 

Verwacht hier niet het moderne comfort van je ingerichte keuken, want deze bevindt zich midden in de natuur! Oefen je rudimentaire kookkunsten, laat je leiden door je zintuigen en herontdek je primaire instincten: ruiken, eten, proeven ...

Tai Chi.jpg

IJsbaden, Bosbaden & Yoga

Wie is er vandaag niet op zoek naar welzijn en harmonie?  Laad je batterijen op, maak opnieuw verbinding met de essentie van het leven en kom terug in contact met jezelf. Ooit al eens een ademworkshop gedaan met ijsbad en vuurloop? Ontspanning, avontuur en mindfulness zijn de sleutelwoorden van deze "Zen" teambuildings!

©MartinDellicour_DSC4882.jpg

Speleo avontuur

Een leuke en interactieve ervaring door de geheime delen van de grotten van Wallonië. Trek je overall aan, hijs je in je laarzen aan en duik in de vergeten ondergrondse galerijen. Het speleo-parcours is toegankelijk voor alle avonturiers die niet bang zijn om vies te worden!

live-escape-game-1155620_1920-4-3-281014571093-1457x1093.jpg

Escape room

Het ontsnappingsspel kan plaatsvinden in een film, een stuwdam, een kasteel of in een enge plek (psychiatrische ziekenhuizen, spookhuizen, een grot). De concepten bieden een veelvoud aan mogelijkheden voor spelers die wel van een uitdaging houden en die hun logische geest willen oefenen!

DSC01794.jpg

Via Ferrata Parcours

In het schilderachtige landschap van Wallonië kunnen avontuurlijke zielen zich wagen aan opwindende Via Ferrata-parcours die de perfecte mix bieden van adrenaline, natuur en spectaculaire uitzichten.

bottom of page